Stranica BiogradBooking.com nije agencija i prezentira podatke dobivene od strane vlasnika objekata te ne snosi nikakvu materijalnu i/ili krivičnu odgovornost ukoliko prenesene informacije ne odgovaraju stvarnosti. Oglašivač (izmajmljivač) je taj koji preuzima potpunu odgovornost za prenesene informacije, kao i obvezu izmjenjivanja informacija putem korisničkog sučelja ukoliko se detalji oglašavanja promijene.

U svrhu oglašavanja na stranici BiogradBooking.com, korisnik se obvezuje registrirati te u registracijskom obrascu popuniti svoje osobne podatke i podatke za kontakt. BiogradBooking.com se obvezuje poštivati Vašu anonimnost i privatnost, a osobne podatke, kao što su ime, prezime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa koristi samo u svrhu kontakta gosta i oglašivača.

Administrator BiogradBooking.com stranice vrši potrebne ispravke ili uklanja objavljene podatke, ukoliko je potrebno, a to je u slijedećim slučajevima: kada su podaci objekta ili oglašivača nepotpuno uneseni, kada je objekt i/ili smještajna jedinica unesena više puta, kada je opis i/ili cijena u oglasu neispravna i/ili nepotpuna, kada tekst ili slike oglasa i/ili oglašivač krše autorska prava i/ili prava intelektualnog vlasništva ili sadrže diskriminirajuće, protivno javnom moralu i/ili protivno hrvatskom zakonu.

Vlasnik BiogradBooking.com stranice zadržava pravo da iz daljnjeg korištenja stranica isključi onog korisnika koji na bilo koji način krši uvjete i pravila oglašavanja.